Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APPLE

Pojavile se nove fotke – hoće li ovako izgledati iPhone 7

iphone 7
14.07.2016.
u 09:21

Ako su fotografije autentične, čini se da nema velikih vizualnih razlika u odnosu na aktualni iPhone 6S

Na kineskim društvenim mrežama pojavile su fotografije koje navodno prikazuju budući novi model Appleova smartphonea, iPhone 7.

Ako su fotografije autentične, čini se da nema velikih vizualnih razlika u odnosu na aktualni iPhone 6S i da je osnovni smjer dizajna zadržan.

Međutim, primjećuje se nekoliko promjena – kao da su leće kamere veće te da su crte antene na stražnjem dijelu uklonjene, što upućuje na to da je antena pomaknuta u rubove uređaja.

Očekuje se da će iPhone 7 biti predstavljen početkom rujna pa ćemo tada vidjeti koliko su ove fotografije realistične.

>> Prvi pad prodaje iPhonea srušio dionice Apple i tržišnu vrijednost tvrtke za 46 milijardi dolara

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ErnestOne
ErnestOne
13:40 17.07.2016.

Nevjerojatno, koja razlika od šestice, to je stvarno revolucija u dizajnu, van planetarno, fantastično. Moram ga imati odma, sada, pristajem na kredit u švicarcima. Sigurno je i software potpuno revolucionaran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije