Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užareno glazbeno ljeto

Vatra, Pušenje i Oceanic oduševili Novogradiščane

grupa vatra
Foto: Vedran Balen
1/4
23.08.2015.
u 15:10

U prvom nastupu pred Novogradiščanima Dečak i ekipa užarili su atmosferu i oduševili grlate fanove koji su uglas pjevali njihove nove hitove

Vatra, Zabranjeno pušenje i mladi njemački rock sastav Oceanic bili su glavne zvijezde središnjih programa jubilarnog, 20. Novogradiškog glazbenog ljeta.

U prvom nastupu pred Novogradiščanima Dečak i ekipa užarili su atmosferu i oduševili grlate fanove koji su uglas pjevali njihove nove hitove, poput pjesama Tango, Saturn i Kraj, ali i one starije kao Ruska, Mornarska majica, Glava kojom ne razmišljam, Tremolo...

Sejo Sekson i ostali stari znanci iz "Pušenja" s Guzonjinim sinom, Pišonjom i Žugom i ostalim uspješnicama iz osamdesetih još jednom su, pak, podsjetili kako ih se s razlogom ubraja među najuspješnije rock sastave na području bivše države.

>>Grupa Vatra, Iva Mihalić, Slavko Sobin i Viktor Drago digli svoj glas u zaštitu životinja

>>Karlovačko RockOff predstavlja finaliste natjecanja i najavljuje ljetnu turneju s bendom „Vatra“

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije