Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udario ga metalnom polugom

Uhićen razbojnik (32) koji je tijekom pljačke teško ozlijedio 52-godišnjaka

Razbojnik
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.02.2015.
u 18:36

Muškarac je ušao u kuću 52-godišnjaka te ga teško ozlijedio uz uporabu metalne poluge, štapa i tjelesne snage, prijetio mu smrću, a zatim mu ukrao 2000 kuna

Uhićen je 32-godišnjak koji je jučer u Neoriću teško ozlijedio 52-godišnjaka tijekom pljačke. Naime, 32-godišnjak je ušao u kuću 52-godišnjaka, te ga teško ozlijedio uz uporabu metalne poluge, štapa i tjelesne snage, prijetio mu smrću, a zatim mu ukrao oko 2000 kuna, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

– U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga prostorija koje koristi osumnjičenik, a kojom prilikom je pronađeno sredstvo izvršenja kaznenog djela (metalna poluga) – priopćila je PU splitsko-dalmatinska.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičenik će, uz odgovarajuću kaznenu prijavu, biti doveden pritvorskom nadzorniku.

>> Razbojnici mu upali u stan: Daj sve pare koje imaš, odmah!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije