Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PEHIST

Mladić (19) ukrao automobil pa ga pijan slupao

policija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
28.09.2014.
u 13:43

Kako je bio pod utjecajem alkohola vozeći se Maksimirskom, na križanju s Avenijom Gojka Šuška naletio je na rubni kamen sa sjeveroistočne strane raskrižja. Udario ga je te sletio s ceste, udarivši pri tome u stup javne rasvjete i elektro - ormarić

Želja da se provoza automobilom i to tuđim, iako nema ni vozačku dozvolu ni položeni  vozački  ispit, skupo je stajala J.Ć. (19), jer ga je policija prijavila zbog teške krađe, a u svojoj “avanturi” je i lakše ozlijeđen.

Naime, kako se sumnja, on  je u  noći na 27. rujna u jednom kafiću u Kesterčanekovoj ulici u Zagrebu ukrao ključeve vozila Ž.M. (41). Nakon što mu  je  ukrao ključeve automobila, J.Ć. je otišao do garaže u istoj ulici u kojoj  je vozilo bilo parkirano, otključao ga te se krenuo vozikati po gradu.

No kako je bio pod utjecajem alkohola, izmjereno mu je 0,79 promila, vozeći se Maksimirskom, na križanju s Avenijom Gojka Šuška naletio je na rubni kamen sa sjeveroistočne strane raskrižja. Udario ga je te sletio s ceste, udarivši  pri  tome u  stup javne rasvjete i elektro - ormarić.

Policija ga je  prvo odvezla u KB Dubravu gdje mu je ukazana pomoć jer je lakše ozlijeđen, a zatim je priveden i na ispitivanje.

>> Mladić u dva dana naredao pet kaznenih djela

>> Provalio u kuću, pa u garažu te ukrao Mercedes

Komentara 1

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
19:17 28.09.2014.

Učlani se u reformirane, sinko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije