Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvanredna Skupština

Željko Trezner ostaje direktor UHPA-e

željko trezner
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
11.02.2015.
u 18:47

Nezadovoljnici nisu skupili dovoljan broj od ukupno 324 glasa ni da se na dnevni red stavi izglasavanje povjerenja svim čelnicima Udruge

Više je zadovoljnih nego nezadovoljnih radom vodstva Udruge hrvatskih putničkih agencija. Tako se barem može zaključiti po glasanju na izvanrednoj Skupštini te Udruge u Zadru. S većinom od 169 glasova direktor Željko Trezner dobio je povjerenje da i dalje vodi UHPA-u, Nezadovoljnici nisu skupili dovoljan broj od ukupno 324 glasa ni da se na dnevni red stavi izglasavanje povjerenja svim čelnicima te Udruge, a na Skupštini u Zadru nije bilo glasanja ni o povratku izbačenim agencijama. Prema UHPA-inim internim pravilima četiri izbačene agencije mogu samo aplicirati za ponovno članstvo.

- Skupština je samo potvrdila nepomirljive razlike, raskol u UHPA-i i činjenicu da otprilike polovica članova nije zadovoljna kako se udrugu vodi - komentirao nam je iz Zadra Ivan Pukšar uime Inicijativnog odbora za sazivanje izvanredne Skupštine UHPA-e. Podjelama i nezadovoljstvu, međutim, ovime nije kraj. Dio agencija razmišlja o izlasku iz svoje strukovne udruge, a, kako doznajemo, na stolu je i opcija o osnivanju nove agencijske udruge.

Predsjednik UHPA-e za mir u kući obećao je za tri mjeseca sazvati izbornu skupštinu na kojoj će se birati novi upravni i nadzorni odbor te predsjednik. Direktoru Trezneru pak mandat istječe za otprilike dvije godine.

Današnja skupština inače protekla je bez povišenih tonova za razliku od prethodne na kojoj su izbačene četiri agencije. Tada se razgovaralo u povišenoj atmosferi, na rubu fizičkog incidenta.

>>Trezner: Imam tvrtku, ali ne radi kao agencija

>>Traže smjenu svih čelnika Udruge putničkih agencija
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije