Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Tražite posao? Pogledajte što se nudi ovoga tjedna

Prima zapošljava grafičkog dizajnera/fotografa (m/ž) u Zagrebu, a METRO Cash & Carry Hrvatska prodajnog predstavnika za prodaju (m/ž) u Poreču i Dubrovniku
27. lipnja 2018. u 08:45 1 komentara 370 prikaza
posao
Foto: Thinkstock

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Brojač novaca Rast plaća Zagrebačka plaća za ožujak viša od 7300 kuna

AD Plastik d.d., najveći hrvatski proizvođač plastičnih dijelova za automobilsku industriju, ima 4 otvorene radne pozicije za rad u Solinu. Koordinator pravnih poslova (m/ž), radnik proizvodnje (m/ž), inženjer razvoja procesa (m/ž) te programer (m/ž), poslovi su na koje možete aplicirati. Vizija ovog poslodavca biti je tržišni lider u razvoju i proizvodnji plastičnih proizvoda u istočnoj Europi, stoga nemojte propustiti priliku provjeriti natječaje na linku i na vrijeme se prijaviti.

Zagreb-Montaža d.o.o., renomirana tvrtka iz područja graditeljstva, s više od 1200 zaposlenika, zapošljava kalkulanta/komercijalista prodaje (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti su potrebni za ovo radno mjesto SSS ili VŠS tehničkog smjera, najmanje 5 godina radnog iskustva na istim poslovima, poznavanje tehničke strukture iz područja montaže i zavarivanja, rad na PC-u te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem brze prijave!

posao - burza rada - zapošljavanje - nezaposlenost Eurostat Stope slobodnih radnih mjesta u prvom kvartalu rastu i u EU i u Hrvatskoj

Pliva, s više od 95 godina uspješnog farmaceutskog poslovanja i kao članica jedne od najvećih farmaceutskih kompanija u svijetu, proširuje svoj tim u svrhu još boljeg poslovanja. Trenutno ima raspisan natječaj za stručnjaka za digitalne marketinške kampanje (m/ž) u Zagrebu. Zainteresirani ste? Prijavite se ovdje. Ostalo je još jako malo vremena...

Prima, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji,  zapošljava grafičkog dizajnera/fotografa (m/ž) u Zagrebu. Profesionalna znanja koja se od vas očekuju na ovoj poziciji uključuju napredno znanje rada u programima Adobe-a paketa, poznavanje i iskustvo rada u 3D programima (Cinema 4D ili srodni 3D programi), spremnost na timski rad u dinamičnom i mladom timu. Prijavite se putem linka. Sretno!

Radnici na gradilištu Radne dozvole Novi model zapošljavanja ljudi sa zapadnog Balkana u Njemačkoj

Radin-Grafika, jedan od vodećih distributera za grafičku industriju na prostoru Hrvatske, ima otvoreno radno mjesto za prodajnog predstavnika grafičkog programa (m/ž) u Svetoj Nedelji. Idealni kandidat treba imati VSS ekonomskog usmjerenja (nije uvjet), radno iskustvo na poslovima prodaje - najmanje 3 godina te razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine. Klik na brzu prijavu!

METRO Cash & Carry Hrvatska, jedan od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu, zapošljava prodajnog predstavnika za prodaju (m/ž) u Poreču i Dubrovniku. Ova pozicija uključuje svakodnevne komercijalne kontakte i obilaske kupaca te redovito dnevno, tjedno i mjesečno izvještavanje o učinjenim posjetima kupaca. Prikupite više detalja ovdje i sretno s prijavama.  

Turizam 'NEMA POŠTOVANJA' Iskustvo sezonskog radnika: 'Priče o 6000 kuna konobarske plaće su laži'

Mc'Donalds traži nove članove za svoj tim te zapošljava na radnom mjestu: radnik/ca u restoranu (m/ž) u Zagrebu. Očekuje vas dinamično radno okruženje, a kandidati bi trebali biti otvoreni za usvajanje novih znanja i vještina te odgovorne i fleksibilne osobe, orijentirane na rad u timu. Provjerite više informacija ovdje. Sretno!

Ridecar, rent a car servis sa širokom paletom vozila - od malih gradskih automobila, idealnih za lako kretanje gradom, pa do velikih vozila premium klase koji privlače poglede kamo god krenuli, zapošljava na 2 pozicije! Traži se referent u odjelu logistike (m/ž) te voditelj odjela logistike (m/ž). Detalje za oba natječaja potražite na linku i prijavite se na vrijeme.

anketa Pogledajte koje su najpoželjnije beneficije na poslu
      
 

API Pharma, tvrtka za proizvodnju farmaceutskih, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani, proširuje svoj tim. Trenutno ima otvoreno radno mjesto za stručnog suradnika za prezentaciju farmaceutskih i medicinskih proizvoda (m/ž). Mjesto rada: Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska, Brodsko-posavska, Virovitičko-podravska te Bjelovarsko-bilogorska županija. Prijavite se putem brze prijave.

Wollsdorf Components d.o.o. zapošljava na poziciji: djelatnik za rad u odjelu Research & Development/CAD (m/ž), za rad u poduzetničkoj zoni Jalžabet. Od vas se očekuje učinkovita komunikacija na engleskom jeziku s Teseo tehničkom podrškom i Wollsdorf IT sektorom. Također, sposobnost analitičkog mišljenja i rješavanja problema te organiziranje rada i određivanje prioriteta. Ukoliko se pronalazite u natječaju kliknite na link kako biste se prijavili. Sretno!

posao, konobar Rast zapošljavanja U odnosu na prošlogodišnji svibanj, čak 21,5% manje nezaposlenih
U UREDU
Nakon razvoda od Doris Pinčić glazbenik Boris Rogoznica ima novi posao
Udruga Kamensko
BOLJE SUTRA
Dokazali su da je moguće – nova zaposlenja uslijed pandemije