Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fina, Tedi...

Tražite posao? Pogledajte što se nudi ovoga tjedna

Poslovna žena
Foto: Thinkstock
15.05.2018.
u 11:22

Financijska agencija (Fina) zapošljava na više pozicija u Splitu, Supetru, Koprivnici, Novom Marofu

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava specijalista u Centrima dijeljenih aktivnosti (m/ž) za rad u Zagrebu. Ukoliko imate iskustvo u jednom od relevantnih područja – računovodstva, nabave ili administracije ljudskih potencijala, a fluentno se služite engleskim jezikom i imate odlične komunikacijeske vještine, prijavite se putem brze prijave na natječaj.  

Cubitic d.o.o. zapošljava voditelja prodaje (m/ž) na području RH. Ostvarivanje i praćenje definiranih prodajnih ciljeva u zadanim vremenskim i budžetskim okvirima, bit će dio vaših poslovnih zadaća na ovoj poziciji. Imate minimalno 2 godine iskustva u prodaji građevinskog materijala, a uz to razvijene pregovaračke i prodajne vještine? Provjerite detalje i prijavite se putem linka.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, zapošljava voditelja IT odjela (m/ž) u Zadru. Od vas se očekuje najmanje 3 godine radnog iskustva na voditeljskoj poziciji, sposobnost istovremenog rada na više projekata, organizacija rada - timskog i individualnog te upravljanje ljudima. Prijavite se odmah. Detalji su na linku.

Bauwerk Boen d.o.o. Đurđevac, članica Bauwerk Boen Grupe, traži visoko motivirane nove zaposlenike na radnom mjestu: Zamjenik voditelja planiranja proizvodnje (m/ž) koji bi bio zadužen za planiranje proizvodnje, planiranje nabavke potrošnog materijala, prema planu proizvodnje, te praćenje zaliha potrebnog strateškog materijala. Detalje ima posao.hr, kliknite na link i prijavite se.   

TEDi poslovanje d.o.o. zapošljava voditelja poslovnice (m/ž) u Umagu. S 1 700 poslovnica, TEDi je jedan od vodećih trgovačkih lanaca na području trgovine na malo neprehrambenim proizvodima. U ovom dinamičnom poduzeću u ekspanziji, nudi vam se sigurno radno mjesto, a očekuju vas i zanimljivi i odgovorni zadaci uz adekvatna primanja. Prijavite se putem brze prijave!

Ralu Logistika d.o.o. zapošljava na impresivnih 7 pozicija u više gradova. Voditelj distribucije (m/ž), Disponent distribucije (m/ž), Vozač međunarodnog transporta (m/ž), dio su poslovne ponude ovog poslodavca. Vizija Ralu Logistike je biti vodeća nezavisna logistička kompanija (3PL) u segmentu hladnog lanca u jugoistočnoj Europi, koja svojim klijentima nudi cjelovito logističko rješenje na jednom mjestu. Želite li postati dio ovog tima, prijavite se!

TaxiRide ima otvorena 4 radna mjesta za rad na području Zagreba, Rijeke, Splita, Pule. Voditelj projekta (m/ž), Dispečer (m/ž), Vozač taksi vozila (m/ž), Upravitelj voznim parkom (m/ž), pozicije su koje su trenutno na raspolaganju za prijave. Želite li postati dio ovog dinamičnog, uređenog i sverastućeg tima, provjerite uvjete i prijavite se.

KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC 5* zapošljava na poziciji: Sales executive (m/ž). Ovaj posao obuhvaća aktivno znanje engleskog jezika te još jednog EU jezika (talijanski, njemački). Također,  aktivno korištenje MS Office paketa, spremnost na putovanja unutar i izvan RH te samostalnost u radu i proaktivnost. Mjesto rada: Savudrija. Možda je ovo posao vaših snova, klik na link.

Hrvatski registar brodova ima otvoreni natječaj za glavnog financijskog referenta (m/ž), za Glavni ured u Splitu. Za ovu poziciju vam je potrebna Visoka stručna sprema ekonomskog smjera (dipl. oec,.mag. oec.), tri godine na knjigovodstvenim i računovodstvenim poslovima, poznavanje engleskog jezika (B1 razina) te osnovna izobrazba za uporabu računala.  Brzom prijavom do posla. Sretno!

Financijska agencija (Fina), vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, zapošljava na više pozicija u Splitu, Supetru, Koprivnici, Novom Marofu. Suradnik za operativne poslove registara (m/ž), Referent za šalterski rad (m/ž), samo su neke od pozicija koje ne biste trebali propustiti. Više informacija potražite na linku i sretno s prijavama!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije