Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Sutra kreće natječaj koji će zanimati poduzetnike

'Malo drugačiji StartUp natječaj', tako organizatori iz udruge Blank opisuju pokretanje društveno korisnog inkubatora Blank_StartUp.
14. ožujka 2013. u 19:51 2 komentara 8 prikaza
Hrvoje
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Malo drugačiji StartUp natječaj', tako organizatori iz udruge Blank opisuju pokretanje društveno korisnog inkubatora Blank_StartUp za koji će sutra biti raspisan natječaj koji će trajati točno mjesec dana, odnosno do 15. travnja, piše Poslovni.hr.

Za razliku od drugih StartUp natječaja na kojima se izabere najbolji projekt, dodjele sredstva za realizaciju ideje te poslije pomaže pokretačima projekta da postanu uspješni i samim time zarade što više, iz Blanka kažu da je njima primarno da projekt bude - društveno koristan. Uz ovaj kriterij posebna pozornost pridaje se još i inovativnosti te održivosti. Cijelu ideju ekipa iz udruge Blank, koja je zapravo filmski inkubator registriran kao udruga, predstavila je danas u zagrebačkom klupu Pepermint.

 Zbog koncepta društvene odgovornosti apeliraju da se osim poduzetnika na projekt prijave i razne neprofitne udruge. Više o natječaju doznajte ovdje.

Stem industrija
RUŠIMO MITOVE
STEM industrija: Oni zarađuju više od prosjeka, sve više žena se etablira u tom sektoru i utječu na rast gospodarstva
  • narada:

    šta će ovaj lik ovdje. Prvo neka objasni kako je prošao njegov 'poduhvat' u koji je uloženo milijun a nigdje traga ni glasa već godinama Nadam se da takvi nisu kriterij

  • ja sam gladan:

    A kaj pokraj ovoga lika radi HNS-ova glasnogovornica?