Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova prilika

Sutra kreće natječaj koji će zanimati poduzetnike

Hrvoje
Sanjin Strukic/PIXSELL
14.03.2013.
u 19:51

'Malo drugačiji StartUp natječaj', tako organizatori iz udruge Blank opisuju pokretanje društveno korisnog inkubatora Blank_StartUp.

'Malo drugačiji StartUp natječaj', tako organizatori iz udruge Blank opisuju pokretanje društveno korisnog inkubatora Blank_StartUp za koji će sutra biti raspisan natječaj koji će trajati točno mjesec dana, odnosno do 15. travnja, piše Poslovni.hr.

Za razliku od drugih StartUp natječaja na kojima se izabere najbolji projekt, dodjele sredstva za realizaciju ideje te poslije pomaže pokretačima projekta da postanu uspješni i samim time zarade što više, iz Blanka kažu da je njima primarno da projekt bude - društveno koristan. Uz ovaj kriterij posebna pozornost pridaje se još i inovativnosti te održivosti. Cijelu ideju ekipa iz udruge Blank, koja je zapravo filmski inkubator registriran kao udruga, predstavila je danas u zagrebačkom klupu Pepermint.

 Zbog koncepta društvene odgovornosti apeliraju da se osim poduzetnika na projekt prijave i razne neprofitne udruge. Više o natječaju doznajte ovdje.

Komentara 2

NA
narada
20:14 14.03.2013.

šta će ovaj lik ovdje. Prvo neka objasni kako je prošao njegov 'poduhvat' u koji je uloženo milijun a nigdje traga ni glasa već godinama Nadam se da takvi nisu kriterij

JS
ja sam gladan
20:33 14.03.2013.

A kaj pokraj ovoga lika radi HNS-ova glasnogovornica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije