Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inozemne investicije

Strana ulaganja 'teška' su 36 milijardi eura: U što najviše ulažu u Hrvatskoj i otkud su najveći ulagači

06.09.2021.
u 15:00

Posljednjih godina investitori su se najviše zanimali za ulaganje u turizam, ICT sektor, metaloprerađivačku i drvnu industriju

Komentara 13

BA
bardonkaldian
17:41 06.09.2021.

Dosta tupana u komentarima. Stranci pokupovali, horor. Pa Nokia je bila simbol uspjeha Finske, pa je prodana i više nije "u finskim rukama". Ovo je šuplja retorika likova iz doba samoupravnog socijalizma. Nema nikakvih pravo nacionalnih banaka, tvornica, operatera,... Većinski dio u Deustche Bank drži Black Rock, a on možda ode pod ledinu sutra. Ovi samoupravni komentatori su čista farsa...

FR
francekmali
16:44 06.09.2021.

Nama EU dade novac za Pelješki most a mi milijardu iz proračuna za Crkvu kardinalu Bozaniću !!! I kako onda dane budemo u banani !!!

FR
francekmali
16:42 06.09.2021.

U tuđim rukama samo jedna stvar raste u razvija se nekima to NIKAKO NIJE JASNO !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije