Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Digitalni mediji

Samsung Electronics Adriatic otvara ured u Zagrebu

samsung
Arhiva Vl-a
10.09.2010.
u 07:28

Na čelu Samsung Electronics Adriatic biti će Dal-Jae Kim, koji je do sada vodio poslovanje u regiji kao generalni direktor Samsung Electronics Vienna Office.

Samsung Electronics Co., jedna od vodećih kompanija na području digitalnih medija i tehnologije digitalne konvergencije, najavila je otvaranje zagrebačkog ureda Samsung Electronics Adriatic koji će voditi poslovanje u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Albaniji te na Kosovu. Na čelu Samsung Electronics Adriatic biti će Dal-Jae Kim, koji je do sada vodio poslovanje u regiji kao generalni direktor Samsung Electronics Vienna Officea. 

- Ostvarili smo značajan rast kako u regiji tako i na hrvatskom tržištu, a posebice tijekom ovih vrlo izazovnih godina. Stoga je restrukturiranje logičan korak naprijed koji će kompaniji Samsung Electronics omogućiti jednostavniju suradnju s maloprodajom što će u konačnici približiti brand i tržištu i potrošačima - kazao je Kim, komentirajući otvaranje hrvatskog ureda. 

Ključna promjena u ovom procesu je pokretanje direktne distribucije Samsungovih proizvoda, što su do sad činili lokalni distributeri na svakom tržištu. Na ovaj način lokalni maloprodajni kanali moći će direktno komunicirati sa Samsungom koji će im nuditi individualnu podršku i rješenja posebno prilagođena njihovim potrebama. Brand će se tako približiti tržištu i potrošačima. U isto vrijeme, Samsung Electronics Adriatic će nastaviti suradnju sa svojim dugogodišnjim partnerima kako bi održao suradnju razvijenu tijekom prethodnih godina. 

Osnivanje Samsung Electronics Adriatia pratit će i Expirience Samsung Tour u Hrvatskoj, na kojoj će se predstaviti najnovije inovacije te kompanije. U Zagrebu je nova tvrtka otvorila više od 20 novih radnih mjesta.

Komentara 1

UK
Ugo Kajvez
19:26 10.09.2010.

Da, da, ........ veliki napredak, samo trgovina niš od proizvodnje ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije