Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Prvih 100.000 kuna iz Peveca odlazi u Vukovar

Budući da trenutno živi u Osijeku, gospodin Marković znatno će si olakšati radove u rodnome gradu jer sada može kupovati i u novootvorenom Pevecovom centru u Vukovaru te tamo iskoristiti sredstva sa svoje poklon kartice
22. listopada 2019. u 16:12 98 prikaza
Prvih 100.000 kuna iz Peveca odlazi u Vukovar
Foto: Promo

“Dobro jutro, Željko Pervan pri telefonu, jesam li dobio gospodina Markovića?” “Recite, ja sam.” “Gospodine Markoviću, imam na lageru 100.000 kuna za Vas.” Tako je otprilike zvučao početak jučerašnjeg, dotad sasvim običnog dana za Vukovarca koji je prije samo nekoliko dana zaigrao Pevecovu nagradnu igru “Budi jedan od Pevecovih 7”.

Gospodin Antun Marković prvi je dobitnik Pevecove velike nagradne igre u kojoj se sveukupno dijeli čak milijun kuna: „Uvijek se nadate da ćete osvojiti, ali teško je vjerovati kad se to zaista dogodi. Upravo preuređujem svoju rodnu kuću u Vukovaru u koju se želim vratiti već duže vrijeme, tako da će većina nagrade otići na to, a dio ću, dakako, podijeliti s djecom. Hvala Pevecu na nagradi koja će mi uvelike pomoći.“

Budući da trenutno živi u Osijeku, gospodin Marković znatno će si olakšati radove u rodnome gradu jer sada može kupovati i u novootvorenom Pevecovom centru u Vukovaru te tamo iskoristiti sredstva sa svoje poklon kartice. Na svečanoj dodijeli nagrade, iznos od 100.000 kuna na Pevecovoj poklon kartici gospodinu Markoviću uručio je upravo Željko Pervan kojega u zadnje vrijeme viđamo na malim ekranima u ulozi dosjetljivog zaposlenika Peveca, odlučnog da kupcima objasni kako upravo oni mogu postati “jedan od Pevecovih 7”.

Pred nama je još šest velikih izvlačenja u kojima će šest sretnika osvojiti Pevecovu poklon karticu od 100.000 kuna, te 258 Pevecovih poklon kratica od 1.000 kuna. Sljedeće izvlačenje je 25. listopada, a ponavlja se svakih deset dana do 15. prosinca. U idućim izvlačenjima možda baš vi budete sretan dobitnik zato, ne čekajte, uključite se u nagradnu igru “Budi jedan od Pevecovih 7”, postanite članom Pevecovog kluba vjernosti, kupujte iznad 200 kn i popunite prijavu na info pultu najbližeg prodajnog centra ili na www.pevec.hr.

BILI ZAJEDNO NA VEČERI
Liječnik koji je pokušao oživiti Bandića: Samo se srušio, bio je to masivni infarkt
PET FAZA SNA
Jeste li se ikad zapitali zašto spavate više od osam sati, a nenaspavani ste?