Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otok Hvar

Predstavljen turistički kompleks koji se gradi u zaljevu Brizenica

15.06.2017.
u 11:26

Gradnja počinje krajem 2017., kompleks uključuje hotel sa 120 soba te oko 100 luksuznih vila i apartmana

Projekt Four Seasons Resort and Private Residences, vrijedan gotovo milijardu kuna, počet će se graditi krajem 2017. na otoku Hvaru, u zaljevu Brizenica. Predstavili su ga jedna od vodećih svjetskih investicijskih banaka Arqaam Capital i vodeći lanac luksuznih hotela Four Seasons Hotels and Resorts.

Ovaj projekt, uz to što je prvi takve vrste u Hrvatskoj, velik je iskorak u ponudi za goste s visokim zahtjevima, a u njemu će se otvoriti i 320 novih radnih mjesta.

Osim hotela s pet zvjezdica, kompleks će sadržavati i sto raskošnih vila i rezidencije s jednom do pet soba. Tu su i svi prateći sadržaji za odmor, poput otvorenih i zatvorenih bazena, vrhunskog spa i fitness centra, nekoliko restorana i barova, kongresnih dvorana, ali i pristaništa za hidroavione. Na projektu su angažirani svjetski arhitekti i dizajneri iz poznatih kuća kao što su Gensler Architects, Scott Brownrigg te Richmond Hospitality Design i Tihany Design, a cijeli projekt vodi ugledna svjetska kuća MACE.

Osim makete turističkog kompleksa, uzvanici su na predstavljanju imali priliku prošetati se stvarnom hotelskom sobom budućeg hotela te iskusiti što znači biti gost Four Seasons hotela. Prvi gosti u Brizenici očekuju se 2019. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije