Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija

Na SAP A1 Areni predstavljena prilagodba poslovanja u EU

SAP
SAP
29.02.2012.
u 12:55

Cilj je predstaviti preduvjete razvoja hrvatskog poslovanja u okvirima ulaska Hrvatske kao punopravne članice Europske unije

Poslovanje u EU i kako se prilagoditi novim poslovnim izazovima bila je glavna tema danas u Zagrebu održane konferencije SAP A1 Arena. Cilj konferencije na kojoj je bilo više od 150 sudionika, bio je predstaviti preduvjete razvoja hrvatskog poslovanja u okvirima ulaska Hrvatske kao punopravne članice Europske unije.

Na konferenciji je predstavljena unaprijeđena verzija poslovnog rješenja za manje i srednje poduzetništvo SAP Business All-in-One s novim funkcionalnostima, poboljšanim tehnološkim potencijalima te potpunom prilagodbom Cloud i mobilnim sučeljima.

– SAP prati potrebe malog i srednjeg gospodarstva i unaprjeđuje ponuđena rješenja na inovativan, kompetitivan način uz tehnološki napredne platforme, a da pri tome osigurava maksimalno korištenje funkcionalnosti SAP Business All-in-One rješenja. Važnost temeljitih i pretkonfiguriranih poslovnih procesa koji predstavljaju osnovu rada tvrtki ulaskom u Europsku uniju postat će neizostavni preduvjet za uspješnost poslovanja. Neophodno je sve promjene obuhvatiti unaprijed i dočekati spremno nove poslovne izazove koji nam predstoje – izjavio je Robert Kostelac, SAP Channel Manager.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije