Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko ulaganje 2,4 mlrd. dolara

McDonald’s Hrvatska u ponudu planira uvesti i dostavu

McDonald's
Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL
01.02.2018.
u 09:45

Ove godine otvaraju se i tri restorana franšize, prvi u Zadru

Američki lanac brze hrane McDonald’s investirat će oko 2,4 milijarde dolara kapitala i otvoriti 1000 novih restorana u svijetu u 2018., izjavio je ovih dana financijski direktor McDonald’sa Kevin Ozan. Jedan od najpopularnijih američkih brendova, koji putem franšize posluje i u nas, samo je u četvrtom prošlogodišnjem kvartalu prihodovao 5,34 milijarde dolara, što je više od očekivanja analitičara koji su predviđali prihod od 5,26 mlrd. dolara, dok globalno širenje podrazumijeva i tri nova restorana u Hrvatskoj.

Inovacije itekako bitne

U poslovnoj godini koja je iza nas taj franšizni div došao je i u 12. grad u Hrvatskoj – Slavonski Brod – i u njemu otvorio 29. restoran u Hrvatskoj. U ovoj godini pak krenulo se u završnu fazu digitalizacije i preuređenja restorana koji gostima omogućuju da iskuse najmoderniji način naručivanja, a osim zadržavanja liderske pozicije na hrvatskom tržištu, planirano je i privlačenje novih gostiju konceptom Experience of the Future.

– Trudimo se da naši restorani postanu mjesto na kojem uz vrhunsku hranu i uslugu gosti osjete sve prednosti ulaganja koja provodimo – naručivanjem i plaćanjem pomoću samoposlužnih kioska analiziramo podatke i potrebe potrošača te smišljamo posebne pogodnosti u skladu s njihovim željama. Iznimno nam je bitna i gostoljubivost pa zapošljavamo nove djelatnike koji će doći na mjesto voditelja odnosa s gostima unutar restorana – kaže Pavel Pavliček, direktor McDonald’sa Hrvatska.

Ističe da rade i na razvoju proizvoda i usluga koji još bolje odgovaraju potrebama modernog potrošača, uz zadržavanje kvalitete, koja ih čini prepoznatljivima. U Zadru se za nekoliko mjeseci otvara i prvi od najmanje tri ovogodišnja nova restorana, a planiraju preurediti i modernizirati sve McDonald’sove restorane u Hrvatskoj koji još nisu prošli digitalizaciju. Radi se i na usavršavanju mobilne aplikacije, koja od samog lansiranja bilježi odlične rezultate.

Prate zdrave trendove

– Razmišljamo i o širenju ponude uvođenjem dostave, a vjerujemo da će gosti sva poboljšanja na kojima radimo osjetiti pri svakom dolasku u McDonald’s – priča Pavliček.

Sukladno sve zdravijim trendovima i naglasku na što svježiju, lokalnu ponudu, koji i lance brze hrane tjeraju na prilagođavanje i sve inovativniju ponudu, McDonald’s razvija i ponudu proizvoda bez glutena te

nastavlja suradnju s domaćim dobavljačima.

– Nastavljamo surađivati i s lokalnim vlastima i projektima za naše najmlađe članove društva kroz projekt Za naš ljepši kvart, koji ulazi u petu godinu, a u sklopu društveno-odgovornog ponašanja planiramo i druge aktivnosti kojima ćemo dio dobiti vratiti zajednici – kazao je Pavliček.

Komentara 1

VJ
Vl jedi govna
13:47 01.02.2018.

Dostavite to do prve baje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije