Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje

Građani smatraju da Dukat ima najbolji omjer cijene i kvalitete

dukat
Petar Glebov/Pixsell
19.04.2010.
u 12:04

Od ukupno 16 testiranih mljekarskih kategorija, Dukat je prvo mjesto osvojio u čak 14. Na temelju istraživanja, dodjeljuju se Best Buy Award nagrada i certifikati, a u Hrvatskoj je sada prvi put provedeno po metodi "Deep Mind Awareness".

Istraživanje Best Buy Award pokazalo je da hrvatski građani smatraju kako, među proizvođačima mliječnih proizvoda, Dukat nudi najbolji omjer kvalitete i cijene.Od ukupno 16 testiranih mljekarskih kategorija, Dukat je prvo mjesto osvojio u čak 14; mliječni proizvodi općenito, jogurti, maslac, čokoladno mlijeko, kiselo mlijeko, probiotički proizvodi, voćni jogurti, gotovi puding, mliječni deserti, mliječni namazi, sir općenito, sirni namazi, svježi sir i ribani sirevi.

Testirano je ukupno 150 kategorija, od čega je 67 vezano uz prehrambenu industriju. Na temelju istraživanja, dodjeljuju se Best Buy Award nagrada i certifikati, a u Hrvatskoj je sada prvi put provedeno po metodi "Deep Mind Awareness".

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ludi kekec
ludi kekec
22:14 19.04.2010.

A drugo, treće itd. mjesto?? Ništa !!! Znači, ovo je ipak samo reklama za Dukat. Plaćena. TUŽNO...

SH
shooter
07:05 23.04.2010.

Da, građani su baš relevantni,nek probaju mleko od veronike (nisam njihov)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije