Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rezultati

Allianzu dobit porasla 12 mil. kuna, prihodi pali

03.12.2013., Zagreb - U zgradi Allianz osiguranja predstavljeni novi paketi polica osiguranja. Boris Galic.
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
19.03.2016.
u 08:00

– U uvjetima izrazito niskih kamatnih stopa koji će vjerojatno potrajati dulje, s klasičnih životnih osiguranja preusmjerili smo se na ona s investicijskom komponentom. Vjerujemo da su ti proizvodi na dulji rok bolji i za klijente i za osiguravatelje – objasnio je predsjednik uprave Allianza Boris Galić

Prošla je godina Allianzu Zagreb donijela bruto dobit od 125,6 milijuna kuna, što je 11,9 milijuna više u odnosu na 2014., dok su ukupni bruto premijskim prihodi pali 2,2%, na 1,2 milijarde kuna.

– U uvjetima izrazito niskih kamatnih stopa koji će vjerojatno potrajati dulje, s klasičnih životnih osiguranja preusmjerili smo se na ona s investicijskom komponentom. Vjerujemo da su ti proizvodi na dulji rok bolji i za klijente i za osiguravatelje – objasnio je predsjednik uprave Allianza Boris Galić. 

>> Croatia lani prva po premiji, 4. po dobiti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije