Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bit će veselo

Evo što nas večeras očekuje u Big Brother live emisiji!

big brother
Foto: RTL
1/7
06.11.2015.
u 16:55

Večeras će stanari prvi put nominirati tako da će ih ostali ukućani slušati. Tko će nakon toga s kim pričati, a tko će krenuti u paljbu, tek ćemo vidjeti!

Dok čekaju večerašnje izbacivanje u 11. emisiji uživo Big Brothera, stanari ne znaju da ih danas u 21 sat čeka novo iznenađenje, piše RTL.

Naime, Big Brother ih je odlučio staviti na novi test i to javnim nominacijama! To znači da će stanari jedno pred drugim morati reći koga nominiraju pa će tako mnogi saznati ono što do sada nisu znali jedni o drugima. Zasigurno će biti zabavno vidjeti reakcije stanara kada saznaju što im je večerašnji zadatak. Bit će im to još jedan šok nakon nedavnog ponovnog ulaska Steffani u Kuću koja je sinoć otkrila stanarima da se vratila najviše zbog toga što joj je vani hladno i nema gdje izaći pa joj je, rekla je, najbolja opcija bila doći natrag u Kuću.

Uz sve to, večeras će na pozornici Big Brothera Antonija i Sky ugostiti i dvoje bliskih osoba Zorice i Gorana. Goranovu zaručnicu Leilu i Zoričina supruga Simu.

Bit će zanimljivo čuti što njihove najmilije osobe imaju reći o njihovom odnosu u Kući. Tko će večeras napustiti show, koga će stanari nominirati, te kakve će biti reakcije, ne propustite pogledati, večeras, od 21 sat, na RTL-u.

>>Steffani se vraća u Big Brother kuću

>>Mirjana spakirala kovčeg i odselila se iz Big Brother kuće

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:54 06.11.2015.

Svaka čast Antoniji na izdržljivosti biti toliko u Belomgradu

LE
LeonardS
18:44 06.11.2015.

Kažu mi kako je primjetljivo ljubljenje tri puta , bez obzira odakle si , nametljivo

SS
sandra.sandra.mili
21:17 06.11.2015.

Budite danas pošteni i izbacite Zoricu a ne da varate sa glasovima jer nema šanse da ta žena to zlo ima takvu potporu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije