Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Online kupnja

Znate li što znače oznake na paketima iz Amazona? Važne su za logističke djelatnike

Aplikacije
Fabian Sommer/DPA
01.02.2024.
u 09:04

Knjige, DVD-i i drugi mali proizvodi dolaze u A1, A2, A3, A4 ili A5 kuvertama. Roba srednje veličine pakirana je u M pakiranja

Naljepnice s adresama lijepe se na pakete, a kodovi se ispisuju izravno na kutiju. No znate li što znače kodovi na kutijama s Amazona? Imaju ove kombinacije: A1, A2, A3, A4, A5, M1, M2, M3, M4, M5, E1, E2, E3, E4, E5 ili E6. One označavaju veličinu omotnice i kutije, piše Chip.de, prenosi Fenix.de. To su važne informacije za logističke djelatnike jer prepoznaju veličinu pakiranja koju moraju koristiti pri pakiranju robe.

Knjige, DVD-i i drugi mali proizvodi dolaze u A1, A2, A3, A4 ili A5 kuvertama. Roba srednje veličine pakirana je u M pakiranja. Veliki proizvodi završavaju u paketima veličine E1, E2, E3, E4, E5 ili E6. Radnici Amazona u prosjeku trebaju 12 sekundi da spakiraju paket A veličine što znači da mogu odraditi 300 paketa na sat. Računalo na stanici za pakiranje govori zaposlenicima Amazona koja se veličina pakiranja mora koristiti za slanje robe. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije