Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noaline Smartwatch

Hangar 18 prodao tisuću komada prvog hrvatskog pametnog sata

Noaline Smartwatch
Foto: Hangar 18
02.06.2015.
u 20:14

Redovna cijena sata je 399 kuna, ali je trenutačno na akciji i stoji 299 kuna

U prvih mjesec dana prodaje tvrtka Hangar 18 prodala je tisuću komada prvog hrvatskog pametnog sata Noaline Smartwatcha, objavio je Poslovni.hr.

Član uprave Hangara 18 Zoran Bogdanović kaže da su oduševljeni rezultatom i da očekuju daljnji rast prodaje tijekom ljetnih mjeseci.

– Prodaja je krenula prije mjesec dana, a trenutačni pokazatelji su iznimno dobri s prodanih tisuću Noaline Smartwatcheva. Tijekom ljetnih mjeseci očekujemo pojačanu prodaju tog proizvoda – rekao je Bogdanović.

Kako su nam rekli u H18 Shopu u zagrebačkom Avenue Mallu, redovna cijena sata je 399 kuna, ali je trenutačno na akciji i stoji 299 kuna. Noaline ima OLED ekran, prikaz dolaznih poziva, podsjetnik vibracijom, praćenje vježbanja i spavanja, barcode skeniranje i praćenje unosa kalorija, otporan je na vodu. Osim s Hangarovim mobitelima H18 Noa uređaj radi i s iPhoneima te Samsungovim modelima.

>> MSAN u prodaju pustio novi hrvatski smartphone

>> Prvi srpski smartphone kreće u prodaju krajem mjeseca

Komentara 6

DU
Deleted user
14:43 03.06.2015.

Made in china a na aliju upola jeftinije max do 30$...

OK
okvarbudovič
17:44 03.06.2015.

hangar 18 je smece i uvjek ce biti ,imaju sve škart robu koja ne vrjedi ni lipe,imao sam to iskustvo,i vise nikad nista od ha18.

MI
mistery
22:08 02.06.2015.

Jefin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije