Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARIJERE Osnažen tim nove informacijsko-tehnološke tvrtke

Atento preuzima kadrove IT sektora

05.11.2008.
u 18:12

Tvrtka Atento, koju su u rujnu ove godine osnovale tri vodeće hrvatske informacijsko-tehnološke tvrtke – Gisdata Grupa, Span i Verso – osnažila je svoj tim s četiri profesionalaca, piše u njihovu priopćenju.

Novi je Atentov direktor poslovnih strategija Tihomir Cirkvenčić, koji je donedavno bio voditelj poslovanja, marketinga i operacija u Microsoftu Hrvatska. Na mjesto direktora prodaje za poduzetnost i telekomunikacijski sektor dolaze Emil Franjčec i Marko Lacković. Franjčec je dosad bio menadžer poslovnih klijenata iz financijskog sektora u Cisco Systemsu, a Lacković je bio menadžer za ključne klijente u Huawei Technologies. Na mjesto direktorice ljudskih resursa stigla je Antonija Kapović, koja je dosad bila na toj funkciji u S&T Hrvatska.

– Naši novi zaposlenici uvelike će pridonijeti profesionalizaciji i razvoju poslovanja u Atentu. Svi su dokazani i prokušani stručnjaci koji su do sada imali prilike raditi i steći iskustvo i znanja u vodećim globalnim IT tvrtkama koje su prisutne i u Hrvatskoj. Već smo imali prilike surađivati i raditi na projektima, vjerujem kako ćemo sada, u sklopu iste tvrtke, zajedno postizati još bolje poslovne rezultate – izjavio ja Davor Majetić, predsjednik uprave tvrtke Atento.

Želite prijaviti greške?