Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Zbog teške ozljede glumice Ivane Starčević otkazana predstava 'Kauboji'

04.06.2009.
u 18:01

Zbog prometne nesreće koja se dogodila u srijedu navečer u kojoj je ozlijeđena glumica Ivana Starčević otkazane su sve izvedbe i gostovanja nagrađivane predstave "Kauboji" Teatra Exit do kraja lipnja.

Ivana Starčević i njezin kolega Rakan Rushaidat, koji također glumi u "Kaubojima", vraćali su se u srijedu navečer osobnim automobilom iz Banje Luke. U jednom trenutku ispred njih je istrčala lisica i kad su je pokušali izbjeći, sletjeli su s ceste pri čemu je glumica slomila ključnu kost, potvrdio nam je glumac Radovan Ruždjak.

Zbog teške ozljede jedne od sudionica predstave redatelj Saša Anočić otkazao je sve planirane izvedbe, od kojih su se dvije trebale održati večeras i u subotu u zagrebačkom Exitu, te gostovanja u Velikoj Gorici, Osijeku, Sloveniji, Dubrovniku i Metkoviću.

Uz brojne druge laureate, predstava "Kauboji" prošle je godine osvojila nagrade hrvatskog glumišta za najbolju predstavu u cjelini i za najbolje redateljsko ostvarenje. Popularnost ove priče o osam različitih likova koji su se našli s ciljem da naprave predstavu o kaubojima ne jenjava od same premijere u ožujku 2008. te su se ulaznice morale rezervirati i do dva mjeseca unaprijed.

"Kauboji" su druga najveća redateljska uspješnica Saše Anočića nakon predstave "Smisao života gospodina Lojtrice".

Želite prijaviti greške?