Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljudska bešćutnost

Grupno se fotkali dok se muškarac u blizini pokušavao ubiti!

selfie samoubojica
Foto: Marcus Smith Twitter-profil
12.04.2014.
u 17:47

Nakon što je policija blokirala promet na autocesti gdje se odvijala prava drama, mnogi vozači izašli iz svojih vozila da bi se uslikali ispred čovjeka koji je prijetio samoubojstvom

'Selfiemanija' je zavladala svijetom, no sve je više onih slučajeva čiji akteri s pravom izazivaju podizanje obrva i potežu pitanje dobrog odgoja i morala. Neki od njih sudionici su nedavnog prometnog zastoja u Los Angelesu koji je nastao kada je jedan muškarac pokušao izvršiti samoubojstvo prijeteći skokom s nadvožnjaka.

Nakon što je policija blokirala promet na autocesti gdje se odvijala drama, mnogi vozači iskoristili su situaciju i izašli iz svojih vozila - ne da bi pokušali pomoći redarstvenicima ili nesretnom čovjeku već kako bi, piše Business Insider, uslikali grupne i individualne 'selfije'.

Bez trunke suosjećanja ili srama, vozači i njihovi suputnici spremno su se, široko razvučenih osmjeha, snimali mobitelima dok je u pozadini muškarac stajao na rubu nadvožnjaka. Dok su policajci puna tri sata pokušavali spasiti nesretnog čovjeka, vozači su bez ikakve zadrške dijelili fotografije zastrašujućeg trenutka na društvenim mrežama.

Cijeli događaj snimila je lokalna televizijska mreža KTLA, a neukusno ponašanje individua koje su se zatekle na Autoputu 105 izazvale su zgražanje američke javnosti.

>>Bijela kuća bijesna zbog ove fotografije – evo zašto!

The 105 freeway selfie from Instagram user @samdawg1 http://t.co/2ORJTsFe9t pic.twitter.com/SC9JxWKi3v

Komentara 1

NE
neboiznadzagreba
18:02 12.04.2014.

Američki kreteni zdravog osmijeha i bolesnih navika .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije