Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova stranka

Župan Kožić izašao iz HSS-a i osnovao stranku 'Stjepan Kožić nezavisna lista'

Stjepan Kožić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
16.06.2018.
u 23:29

Kožić je iz HSS-a izašao zbog neslaganja s politikom predsjednika HSS-a Kreše Beljaka

"Stjepan Kožić nezavisna lista", nova je politička stanka koja je u subotu navečer osnovana u Rakovcu, a za predsjednika je izabran Stjepan Kožić, župan Zagrebačke županije, koji je istupio iz Hrvatske seljačke stranke (HSS).

Kožić je iz HSS-a izašao zbog neslaganja s politikom predsjednika HSS-a Kreše Beljaka.

"Izašao sam iz HSS-a, jer je ta stranka izgubila svoju vjerodostojnost otkako je na čelu Krešimir Beljak. Ukrali su nam HSS i stoga smo osnovali novu stranku. Osvojio sam pet mandata kao župan Zagrebačke županije i osjećam odgovornost prema biračima. Novom strankom stvaramo temelje nove političke orijentacija ne samo za Zagrebačku županiju nego i za čitavu Hrvatsku", izjavio je Kožić.

Dodao je kako je za njegova mandata Zagrebačka županija u samom vrhu Hrvatske po mnogim rezultatima.

"Iza mene stoje djela , a ne riječi", istaknuo je župan Kožić.

Osnivačka skupština stranke "Stjepan Kožić nezavisna lista", kojoj je bilo nazočno 283 članova osnivača, za potpredsjednike je izabrala Anđelu Cirkveni, Vladu Horinu, Borisa Klemenića i Ivana Remenar, a tajnik je Branko Herček.

 

Ključne riječi

Komentara 6

BL
bljak007
08:45 17.06.2018.

He he klasični primjer borbe za fotelju.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:53 18.06.2018.

He he, ali zaboravio je staviti 365 u ime stranke, kad je već na tragu Bandićeve misije i vizije. Svaki politički luzer će imati svoju stranku, a mi ostali luzeri davat ćemo im glasiće za 100 kuna, a oni će nam to onda vratiti kroz grah za 1 Maj. Namjerno sam napisao maj, jer Svibanj još nije u Hrvatskoj procvjetao.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:04 17.06.2018.

Kopira Bandica, ali ne kuži da Banditos to može jer ima resurse za razliku od ovog ubogog crkvenog miša

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije