Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebački župan

Stjepan Kožić dao ostavku na dužnost potpredsjednika HSS-a

stjepan kožić (1)
Foto: HSS
10.03.2018.
u 14:43

Više sam puta tražio objašnjenja od gospodina Beljaka za njegove odluke, ali nikad nisam dobio jasne odgovore

Zagrebački župan Stjepan Kožić je u subotu podnio ostavku na funkciju potpredsjednika HSS-a i nije se ponovno kandidirao za predsjednika Županijske organizacije HSS-a Zagrebačke županije zbog, kako je obrazložio svoju odluku, sve veće centralizacije stranke, isključenosti iz odlučivanja o stranci i neodgovornog financijskog poslovanja stranke.

Na izbornoj skupštini Županijske organizacije HSS-a Zagrebačke županije, održanoj u subotu, 10. ožujka u Samoboru, Kožić je obraćajući se predsjedniku stranke Kreši Beljaku i delegatima rekao da se cijeli HSS-ov sustav i sve odluke sada podređene jednom čovjeku i do on u tome više ne želi sudjelovati, objavljeno je na internetskoj stranici Stjepana Kožića.

"Više sam puta tražio objašnjenja od gospodina Beljaka za njegove odluke, ali nikad nisam dobio jasne odgovore," rekao je Kožić.

- Danas sam na izbornoj skupštini ŽO HSS-a Zagrebačke županije podnio ostavku na funkciju potpredsjednika HSS-a nezadovoljan smjerom u kojem se stranka kreće posljednjih godina. Također, odlučio sam da se neću ponovno kandidirati za predsjednika Županijske organizacije HSS-a Zagrebačke županije. Ovo ništa ne mijenja u mojem radu za stanovnike Zagrebačke županije u kojoj ćemo i dalje nastaviti provoditi započete projekte za boljitak svih nas, objavio je Kožić.

Komentara 11

DV
dvauosam
15:00 10.03.2018.

Mister pajser ili ti Krešo Beljak došao je sa poslanjem da uništi HSS, nažalost uspio je u tome. Budući da je veći komunista i od SDP-ovaca najbolje je da im se prikljući.

Avatar Moodleen
Moodleen
15:03 10.03.2018.

A fakat je brzo "pregledal"! Svaki normalan čovjek već godinama zna kakvi su likovi pravomoćno osuđivani kriminalci Bljak, Mađaron, kakvi su ljigavci i ljubitelji Tita Pal, Petrić... Sve kaj je vrijedilo u hahahaesesu davno je izašlo iz te sprdačine... a ovaj im je do malo prije viril iz guzice. I sad pregledal, ha ha... ide on u jadeze.

SP
Spezispezi
16:25 10.03.2018.

Ista je to bagra. Ostao bi on još za tim stolom da ima šta pojesti i popiti. Presušila kasa a na stolu samo oglodane kosti. Nije lud da ostane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije