Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opskrba autocisternama

Zbog puknuća cjevovoda podsljemenska zona ostala bez vode

Puknuće cjevovoda - ilustracija
Nikola Čutuk/Pixsell, ilustracija
02.04.2018.
u 20:02

Očekuje se da će građani ponovno dobiti vodu u ranim večernjim satima.

Zbog puknuća vodoopskrbnog cjevovoda u ponedjeljak u zagrebačkoj Ulici Gornje Prekrižje, stanovnici podsljemenske zone ostali su bez opskrbe vodom, a očekuje se da će građani ponovno dobiti vodu u ranim večernjim satima.

 Do puknuća cjevovoda u Ulici Gornje Prekrižje, 50-tak metara od raskrižja s ulicom Šumski prečac došlo je oko 9,30 sati.

 Bez vode su ostali potrošači u podsljemenskoj zoni - Gornje i Donje Prekrižje, Mlinovi, Šestine, Šestinski vrh, Dedići, Šestinski Kraljevec, Mikulići, Gornji Mikulići, Gornji Lukšić, Talani, Završje, Galovići.

 Oko 17 sati je počelo puštanje vode i normalizacija vodoopskrbe, čiji se završetak očekuje u ranijim večernjim satima, izvijestili su iz Ureda zagrebačkog gradonačelnika. Vodu će prvo dobiti potrošači Gornjeg i Donjeg Prekrižja, a onda i ostali.

 Tijekom dana voda je bila osigurana putem autocisterni koje su dolazile na to područje.

 Iz Ureda gradonačelnika su najavili da će to područje večeras u 20,30 sati obići gradonačelnik Milan Bandić.

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
22:36 02.04.2018.

Hm, sva sreca da se to dogodilo sada, a ne u vrijeme berbe grozdja, da ne trpi proizvodnja kvalitetnih prigorskih kiselisa. Sad kad to Bandinjo obidje, naredit ce vodi da tece uzvodno i sve ce biti u redu sa vodoopskrbom. A kako su cijevi iz Austro-Ugarske, nece ih prodavati Bandicevim biracima i skupljacima sekundarnih sirovina, nego muzeju prekinutih veza, ali ipak preko veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije