Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u sesvetama

Zbog eksplozije u dvorištu, na policiji kriminalci s istoka grada

sesvete,kuća,eksplozija, (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
14.05.2012.
u 07:20

U trenutku eksplozije u kući je, neslužbeno doznajemo, bilo pet osoba, no, na sreću, nitko od njih nije zadobio nikakve ozljede, a zabilježena je manja materijalna šteta

Prozori i staklena vrata terase romske obiteljske kuće u zagrebačkim Sesvetama odletjeli su u zrak u eksploziji koja je u noći na ponedjeljak probudila cijelo susjedstvo. Oko tri sata ujutro za sada nepoznati počinitelj u dvorištu kuće u Fruškogorskoj ulici bacio je za sada nepoznatu eksplozivnu napravu kućne izrade i pobjegao u nepoznatom smjeru.

U trenutku eksplozije u kući je, neslužbeno doznajemo, bilo pet osoba, no, na sreću, nitko od njih nije zadobio nikakve ozljede, a zabilježena je manja materijalna šteta.

Vlasnik zdanja s raskošnom fontanom u dvorištu, 39-godišnji Mihael Š., jučer nakon što je policija obavila očevid nije bio raspoložen za razgovor s novinarima.

– Nemam pojma tko bi to mogao učiniti, valjda su bili provalnici – rekao je Mihael Š. Neslužbeno doznajemo da vlasnik kuće do sada nije prijavljivao prijetnje policiji. Prijavljen na jednoj adresi u Sesvetama, Mihael Š., govori da radi u Njemačkoj, no čime se konkretno bavi nije želio reći.

U svakom slučaju, sudeći prema izgledu nove kuće i voznom parku u kojem blješte mercedesi i audiji, u pitanju je očito neki unosan posao. Susjedi kažu da se Mihael Š. u njihovu ulicu s obitelji doselio prije dvije-tri godine, no ni oni nisu željeli razgovarati o eksploziji.

Policijski istražitelji koji su se prihvatili osvjetljavanja ovog slučaja, doznajemo, još jutros počeli su obilaziti pripadnike kriminalnog miljea iz istočnog dijela grada.

Ključne riječi

Komentara 14

BU
bubby
09:38 14.05.2012.

Nema toga samo u Sesvetama, ali da su Sesvete kao Texas niš čudno, pa broj stanovnika u posljednjih 20 godina je narastao sa nekih 30 na 80 tisuča, a jopš k tome možemo reći da im je u prvoj polovici 90-ih Kolak pokazao primjer kako se rješavaju međusobni problemi. Ubiješ čovjeka i niš ti se ne dogodi.

SD
sesvete-dilber
12:24 14.05.2012.

Samo da ne bude zabune..vlasnik kuće je cigan...i očito ne skupljaju sekundarne sirovine....

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
08:19 14.05.2012.

Hm Sesvete su Texas, samo nema konja na četiri noge, nego su na dvije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije