Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstave, radionice, izložbe...

Za vikend ste doma ili biste ipak van? Evo što se nudi

Foto: Planet Art
1/3
15.01.2021.
u 11:35

Pogledajte što se događa za vikend u metropoli

I kada se čini da se zbog pandemije ništa ne događa, uvijek zapravo nečega ima, pa evo prijedloga za ovaj vikend u metropoli.

“Višnjik u Višnjiku”, predstavu koja se izvodi putem Zooma, možete pratiti u nedjelju u 17 sati. U projektu redatelja Bobe Jelčića sudjeluju Jerko Marčić, Marko Makovičić, Jadranka Đokić, Ugo Korani..., a “uključivanje” ćete po cijeni od 40 kuna osigurati na kupiulaznicu.hr.

Muzej suvremene umjetnosti djeci pak nudi besplatnu radionicu “Kolaž i fotografija u animaciji”. Poziva ih, točnije, da snime digitalne fotografije, izrežu dijelove tijela i izrade lutke za stop-animaciju. Fotografije se šalju na edukacija@msu.hr.

U prizemlju galerije Klovićevi dvori može se razgledati izložba “Povijest i umjetnost na zidovima palače u Opatičkoj 10” s djelima majstora moderne poput Vlahe Bukovca, Mate Celestina Medovića, Otona Ivekovića... Ulaznica stoji 20 kuna, a postav je otvoren od 11 do 19 sati.

“Tko je ovdje lud”, komedija teatra Planet Art, izvodi se u nedjelju u 20 sati u Maloj sceni, a može se u sklopu projekta “Novo kazalište” uživo pratiti i online. Ulaznice su na live.planet-art.hr.

Hvaljeni film “Otac” redatelja Srdana Golubovića, u kojemu glumi Goran Bogdan, na repertoaru je u Kinoteci sutra u 20 sati. Cijena ulaznice je 25 kuna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije