Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
silvestrovo

Gdje provesti najluđu noć u Zagrebu?

Fešte i rokijanja
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
31.12.2013.
u 10:03

Najjeftiniji su dočeci u alternativnim klubovima, a najluksuzniji u hotelu Esplanade. Besplatna je proslava, naravno, na Trgu bana Jelačića, gdje od 22 sata svira Hladno pivo

Gala večeri, raskošne buffet-ponude, šampanjci u ponoć, klape, tamburaši, funk, disco ili techno glazba DJ-ova, “prigrisci kao ispomoć u metabolizaciji” i kokteli samo su dio bogate ponude druženja i zabave na najluđu noć, odnosno, doček Nove 2014. godine diljem grada.

Silvestrovo na otvorenom je, naravno, besplatno pa će sve one koji žele dočekati ponoć na Trgu bana Jelačića od 22 sata zabavljati rock-bend Hladno pivo (lani su bili na Britancu). Za zabavu u klubovima ili hotelima trebat će izdvojiti najmanje 50 do čak 1400 kuna, ovisno o mjestu i ponudi. Tako će, primjerice, u alternativnim klubovima poput Tvornice, pogona Jedinstvo i kluba u Hatzeovoj zabava na Silvestrovo stajati od 50 do 100 kuna.

S druge strane, za doček u većim klubovima, koji su organizirali nastupe i po nekoliko DJ-ova, bendova ili poznatih izvođača te catering tijekom cijele večeri, potrebno je izdvojiti i nekoliko stotina kuna. Među skupljima je klub Green Gold koji, među ostalim, nudi paket od 800 kuna za VIP stol, čašu šampanjaca i bocu vina po osobi. Od hotelske ponude najpovoljniji je Antunović – 290 kuna uz glazbu DJ Turka i konzumaciju pića bez ograničenja.

Osim osnovne ponude od 985 kuna po osobi, hotel Esplanade pripremio je i specijalni najskuplji paket “Back to the 70’s” s noćenjem za koji je potrebno izdvojiti 1400 kuna po osobi.

Komentara 6

Avatar Bjeda
Bjeda
21:58 17.12.2013.

Navodno je najludje za Novu biti na burzi....kazu da je tamo ludilo....odes tam...i ne vracas se...cijelo vrijeme ti je super.

Avatar billybull
billybull
16:29 17.12.2013.

klub, hatz(e) ova... "na čak dva floora"..."floora", vjerovali vi ili ne...a novinari su u proslosti bili nosioci knjizevnog jezika...kaj se tice clanka, siromasni buju opet na trgu ili u rupama tipa tvornica I sl, bogati u hotelima, kao I uvijek...jedina je razlika kaj bu onih na trgu puuuuuno vise nego prije, a onih u hotelima manje...

DH
dalibor.hren
09:53 18.12.2013.

Nadam se da će javna kuhinja biti otvorena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije