Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E-OPISMENJAVANJE

Veleposlanstvo SAD-a poklonilo e-čitač velikogoričkoj knjižnici

margaret nardi
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
04.12.2013.
u 18:25

Izabrali smo ovu knjižnicu zato što je ravnateljica vrlo aktivna, rekla je zamjenica veleposlanika

Veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj provodi akciju e-opismenjivanja i po jedan čitač u vrijednosti od tisuću kuna donira svakoj županiji, prenose Kronike VG. Od svih knjižnica diljem Zagrebačke županije, čitač je stigao upravo u Gradsku knjižnicu Velika Gorica. Osobno ga je predala zamjenica američkog veleposlanika u Hrvatskoj Margaret Nardi.

– Izabrali smo ovu knjižnicu zato što je ravnateljica vrlo aktivna, ona radi puno u svojoj zajednici, svake godine 120 programa. To znači kako ona želi da se ovdje okupljaju građani – rekla je Margaret Nardi.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

>> Američka vicekonzulica uručila e-čitač virovitičkoj knjižnici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije