Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj ubojstva zbog sukoba u prometu

Užas na autocesti kod Zagreba: Nakon svađe Slovenac se zaletio autom i pokušao ubiti sunarodnjake

Gužve na zagrebačkoj obilaznici prema Lučkom
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
25.11.2023.
u 11:01

Liječnička pomoć osobama je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je 42-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je 35-godišnjak teže ozlijeđen.

Nevjerojatan i opasan slučaj dogodio se sinoć na zagrebačkoj obilaznici. Trojica Slovenaca izazvali su kaos kod naplatne postaje Sveta Helena na autocesti A4. Sve je započelo verbalnim sukobom, svađom i uvredama, no eskaliralo je u prometnu nesreću s teškim ozljedama.

– Jučer, 24. studenoga oko 18.25 sati na autocesti A4, kod naplatnih postaja Sveta Helena, nakon prvotnog verbalnog sukoba u prometu 39-godišnji državljanin Slovenije svojim osobnim automobilom naletio je na 42-godišnjeg i 35-godišnjeg državljana Slovenije. – izvijestila je zagrebačka policija.

Liječnička pomoć osobama je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je 42-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je 35-godišnjak teže ozlijeđen.

– Osumnjičeni 39-godišnjak je pod nadzorom policije te slijedi daljnje provođenje kriminalističkog istraživanja –zaključuju iz policije.

VIDEO Jeste li se vozili ovom cestom u Hrvatskoj? Nema baš simpatičan nadimak

Komentara 5

PO
Poletarac101
11:50 25.11.2023.

Kladim se da je samo auto imao slovenske oznake 😁

SA
Satnik1111
12:02 25.11.2023.

To nisu Slovenci, to su Slovenski državljani. Pretpostavljam od kuda, ali neču navoditi, da se ekipica ne uvrijedi.

KO
Konan
14:33 25.11.2023.

Se klicem Mujo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije