Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOPING ODREDIŠTE

Svi su htjeli biti tamo: Veliko otvorenje novog outleta

Designer Outlet
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/20
21.06.2018.
u 18:33

Designer Outlet Centar otvoren je uz Ikeu, kod čvorišta Ivanja Reka

Uz koncert Severine, ali i glasno navijanje za Vatrene tijekom utakmice Hrvatska – Argentina, nekoliko stotina posjetitelja danas je uz Ikeu, kod čvorišta Ivanja Reka, dočekalo otvorenje nove šoping-destinacije – Designer Outlet Centra.

Novootvoreni centar predstavili su Branko Mihajlov, direktor Designer Outlet Croatia, Thomas Reichenauer, direktor tvrtke ROS Retail Outlet Shopping koja je zadužena za upravljanje te Vladislav Lalić, direktor kompanije IKEA za nekretnine i razvoj u jugoistočnoj Europi.

Novih 400 radnih mjesta

– Posebno me veseli što će otvorenje ovoga centra osigurati novih 400 radnih mjesta i time potvrditi da je općina Rugvica s razlogom jedna od najrazvijenijih – poručio je načelnik Rugvice Mato Čičak. Međutim, cijeli projekt ima velik značaj i na razini županije, ali i države.

– Ovime pokazujemo da u našoj županiji ima mnogo toga ponuditi. Nakon što smo turističku ponudu obogatili cikloturizmom, na red je došao i šoping-turizam. Pokazala je to Ikea, a pokazuje sada i Designer Outlet – poručio je župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Designer Outlet
1/20

Centar Designer Outlet Croatia zajednički je projekt, vrijedan 33 milijuna eura, Ikee i švicarskog Mutschler Outlet Holdinga, a prostire se na petnaest tisuća četvornih metara i ima više od dvije tisuće parkirališnih mjesta. Međutim, riječ je tek o prvoj fazi budući da se već sada planira proširenje, nakon čega će površina centra na 25 tisuća četvornih metara biti “teška” 88 milijuna eura. Nakon što je prerezana vrpca, svoja je vrata svečano otvorilo više od 70 trgovina, među kojima su neki od najpoznatijih svjetskih modnih brendova poput Karla Lagerfelda, Armani Exchangea, Barbolinija, Philippa Pleina, Ralpha Laurena, Hugo Bossa, Antonyja Morata, Michaela Korsa i sl.

Sniženi artikli

Posjetiteljima su u svakom outlet centru bitne i cijene, a iz Designer Outleta poručuju da će svaki artikl tijekom godine biti snižen između 30 i 70 posto.

– Ugodno me iznenadilo što nije otvoren još jedan klasični šoping-centar, nego outlet, pa ću moći po povoljnijim cijenama kupiti sve što mi treba – rekla je jedna od prvih posjetiteljica centra Vesna Benković.

Komentara 4

HR
Hrabraja
22:02 21.06.2018.

ovce, outleti kod nas nikada to nisu. Nike sve skuplje nego u npr. intersportu, Duglas i slicni. ne vidim zasto upoce otvaraju te dućane. XYZ jakna na popustu ista cijena kao u ducanu prije 2 godine itd.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
12:34 22.06.2018.

He he, da je ova Benkovićka tako revna na poslu, kao u čekanju u redu na otvorenju, njezina firma bi isto procvjetala, a sada će imati priču za utorak na poslu s migrenkama uz kavicu.

DU
Deleted user
10:45 24.06.2018.

Outlet kolekcije po punim cijenama! Jeftinije je u bilo kojem drugom shoping centru jer su sada tako i tako sniženja. Provjereno. Vani u outletu kupim Armani Jeans košulju za 49€, Armani Jeans zimsku jaknu za 160€, BOSS majicu nova kolekcija za 59€... bas od nas rade budale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije