Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbrojavaju im dane

U Pokupskom Cerju šest pasa traži spas, prijeti im eutanazija

psi
Foto: ''
1/6
02.01.2014.
u 16:02

Ostavljeni i izgubljeni, pokupljeni su na ulicama i za njih nitko nije pitao

U Skloništu za životinje Pokupsko Cerje u blizini Velike Gorice šest je pasa koji hitno trebaju spas, ističe im 60 dana od kad su u njemu. A to znači da im prijeti i eutanazija, iako ništa nisu krivi. Ostavljeni i izgubljeni, pokupljeni su na ulicama, a za njih nitko nije pitao. Đurki i Fantaču već 3. siječnja mogao bi biti posljednji dan života. Đurki ima tri godine, srednje je velik, a s njim neće imati problema ni oni kojima bi bio prvi pas u životu jer je jako poslušan i miran. Fantač je još štene, ima samo 6 mjeseci. I kao svako štene pun je energije, obožava šetnju, igru i ljude.

Već 4. siječnja 60. je dan boravka Lindi i Rikiju. Linda ima 7 mjeseci i izrazito je mirna. Dvogodišnji Riki u sklonište je stigao pun straha, a u očima mu se još vidi tuga. Na blagdan, 6. siječnja, rok ističe Bonu i Maxu. Jednogodišnji mješenac Bono pravi je veseljak i obožava igru i maženje. Dvogodišnji mješanac tornjaka Max velika je maza, iako je još uvijek pomalo nepovjerljiv.

Ako imate mjesta za nekog od ovih pasa, ili želite dodatne informacije, nazovite Sklonište na telefon 6266176 ili mobitel 099/6266176, od 10 do 14 sati.

>> 'Nikad nisam imala srca odbiti pomoć životinji koja je napuštena ili ranjena'

Komentara 1

DU
Deleted user
21:38 02.01.2014.

slatko pseto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije