Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Volite li sushi? U Konzumu Črnomerec sushi majstori za vas ga pripremaju svježe svaki dan!

Super Konzum Črnomerec
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
11.09.2015.
u 15:52

U Super Konzumu Črnomerec otvoren Sushi bar u kojem kuhari svakodnevno pripremaju preko 30 različitih kombinacija okusa

U Super Konzumu Črnomerec od sada su vam na raspolaganju bezbrojne kombinacije okusa za savršen sushi obrok. Posebno educirani sushi majstori, svakog dana od svježih namirnica pripremaju ove savršeno uravnotežene zalogaje za vaš potpuni užitak u zdravom, ukusnom i laganom obroku.

Koja je vaša omiljena sushi kombinacija?

Prema konceptu američkih sushi barova, u Super Konzumu Črnomerec možete birati mnoštvo kombinacija sushija među kojima su najčešći Nigiri i Maki sushi te Sashimi. Tako će vas zasigurno oduševiti tanko rezani losos serviran na rukom oblikovanom jastučiću od riže uz dodatak wasabija i umaka od soje ili nori list lagano premazan wasabijem, zamotan rižom i punjen sa svježim krastavcem, avokadom te fileom lososa.

Bez obzira koju vrstu izaberete, sigurno je da ćete uživati u okusu i opskrbiti se mnoštvom minerala i proteina. Naime, zbog savršene ravnoteže namirnica sushi se smatra iznimno zdravim jelom, a zbog posebnosti pripreme i načina posluživanja pravo je malo umjetničko djelo. Stoga već danas za ručak odaberite sushi menu. Posjetite Super Konzum Črnomerec i počastite se vrhunskih sushijem po uzoru na najbolje sushi restorane.

Vaši štapići vas čekaju! Dobar tek

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?