Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagrada luka ritz

Traže se učenici koji su doprinijeli suzbijanju nasilja

Luka Ritz (1)
Petar Glebov/Pixsell
06.09.2013.
u 17:00

Natječaj je ponovo raspisan nakon što je prvotno stiglo vrlo malo prijava, a traje do 30. rujna

Nakon što je na prvi poziv za dodjelu učeničke nagrade Luka Ritz – Nasilje nije hrabrost, stiglo vrlo malo prijava, natječaj je ponovno raspisan, a svi školarci svoje školske kolege mogu kandidirati do 30. rujna. Nagrada se dodjeljuje učenicima od 5. do 8. razreda osnovnih škola te od 1. do 4. razreda srednjih škola koji su svojim djelovanjem pridonijeli toleranciji i međusobnom poštovanju, a posebno suzbijanju nasilja među mladima.

Osim zalaganja, učenici moraju imati i uzorne ocjene, a prijedlozi s informacijama o učenicima i obrazloženjem podnose se na adresu Gradske skupštine. 

>>Nagrada Luka Ritz u rukama mladih volonterki Ivone i Klare

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije