Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAĐA SE PRETVORILA U SUKOB

Drama na Mihaljevcu: Sukobili se Sirijac i 55-godišnjak, stariji muškarac teško ozlijeđen

Zagreb: Okretište tramvaja Mihaljevac
Goran Stanzl/PIXSELL
20.04.2023.
u 11:42

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podneseno je nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu, stoji u priopćenju Policijske uprave Zagrebačke.

Najprije do verbalnog, a zatim i do fizičkog sukoba između 26-godišnjeg državljanina Sirije i 55-godišnjaka došlo je u utorak u popodnevnim satima na okretištu Mihaljevac.

Kako stoji na službenim stranicama Policijske uprave Zagrebačke, državljanin Sirije, stranac s reguliranom statusom u Republici Hrvatskoj, oštrim je predmetom ozlijedio 55-godišnjaka, kojemu je liječnička pomoć pružena u KB-u Merkur, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dok je 26-godišnjak doveden u službene prostorije radi kriminalističkog istraživanja. 

Prema novijim informacijama policijski su službenici dovršili kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda“ i „Prijetnje“ na štetu 55-godišnjaka.

– Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podneseno je nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu – stoji u priopćenju. 

Komentara 24

Avatar Uskok
Uskok
12:31 20.04.2023.

Početak integracije stranih radnika u Hrvatsku. Slijedeće se moramo naviknuti na grupna silovanja Hrvatica. Ali poslodavci će biti zadovoljni.

TR
Tripoli
12:27 20.04.2023.

Ono kad inžinjere ide na posel i usput iz fore spika čoveka...

DU
Deleted user
14:28 20.04.2023.

Svaki od tih "doktora" ima noz pri ruci 24h

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije