Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U nedjelju

Skida se dimnjak sa Stare ciglane! Ilica će ondje biti zatvorena, evo obilazak

Zagreb: Dimnjaci ciglane na Črnomercu vidno su oštećeni od potresa
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
17.02.2021.
u 11:24

Uklanjanje dimnjaka predviđeno je u 12,00 sati. Prilikom uklanjanja dimnjaka bit će zabranjeno kretanje pješaka u neposrednoj blizini zone ugroze.

U nedjelju, točno u podne, predviđa se uklanjanje dimanja na Staroj ciglani, javljaju u Gradu. Zato će od 11.45 do 12.15 sati biti  onemogućeno kretanje Ilicom na dijelu od Selske ceste do ulice Oranice.

- Za promet će se zatvoriti i sve sporedne ulice na navedenom dijelu Ilice. Prilikom uklanjanja dimnjaka bit će zabranjeno kretanje pješaka u neposrednoj blizini zone ugroze - kažu u Gradu. 



Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: 

- Ilica - Oranice - Zagrebačka cesta - Prilaz baruna Filipovića

- Ilica - Selska cesta - Zagorska - Tomislavova - Zagrebačka cesta - Oranice - Ilica

 



Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji. Privremenu regulaciju prometa dodatno će regulirati djelatnici MUP-a, II. P.P.P., te djelatnici prometnog redarstva.

Ključne riječi

Komentara 1

BL
Blomberg
18:32 19.02.2021.

Dimnjak se NE skida , jer nigdje ne lezi nego stoji kao jedna zgrada t.j. zazidan je , znaci RUSI se ili da bi neki razumjeli obara se na zemlju, t.j. rusi se kako bi to MI rekli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije