Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U kolovozu

Saznajte koje su nove izmjene tramvajskog i autobusnog prometa

tramvaj
Sanjin Strukić/PIXSELL
30.07.2013.
u 12:02

Umjesto tramvaja, od Žitnjaka do Savišća prometovat će izvanredna autobusna linija 606, izvijestili su iz ZET-a

U utorak, 6. kolovoza, počinju radovi na Radničkoj cesti te će tramvajske linije 2 i 3 prometovatì skraćeno. Tramvajska linija 2 prometovat će do Žitnjaka, a linija 3 do Heinzelove. Umjesto tramvaja, od Žitnjaka do Savišća prometovat će izvanredna autobusna linija 606, izvijestio je ZET.

Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, u ponedjeljak, 5. kolovoza, u tramvajskom ì autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni vozni red. Umjesto u Bakačevoj, autobusi Crvene i Zelene turističke linije zbog radova od 6. kolovoza polazit će s prìvremenog stajališta na južnom dijelu terminala Kaptol.

Promjene u prometu i na Sveticama

Za potrebe izvođenja radova uređenja kolnika ulica Svetice, na dijelu od Maksimirske ceste do ulice D. Budaka uključujući raskrižje Svetice/Kralja Zvonimirova/D. Budaka od četvrtka 01. 08. 2013. godine od 19,00 sati do utorka 06. 08. 2013. godine do 05,00 sati bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme izvođenja predmetnih radova: 

• Donje Svetice – Branimirova – Kušlanova – Njegoševa – Harambašićeva – • Maksimirska – Harambašićeva – Kralja Zvonimira – Svetice.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije