Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetnja i krađa

Jeste li ga vidjeli? Zagrebačka policija objavila fotografije razbojnika!

Počinitelj kaznenog dijela
Foto: PU zagrebačka
1/2
10.06.2019.
u 15:13

Iz PU zagrebačke mole da sve korisne informacije dojavite u o  najbližu policijsku postaju ili  na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr

Nepoznati počinitelj u prosincu je u Savskoj ulici verbalno prijetio dvjema zaposlenicama te otuđio više stotina kuna.

Policija moli građane za informacije o počinitelju za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Počinitelj na fotografiji je muškarac i ima oko 30 godina, visine je oko 165 cm, slabije tjelesne građe, odjeven u zimsku jaknu crne boje s kapuljačom koju je imao na glavi. Preko lica i nosa nosio je zelenu kiruršku masku, donji dio trenirke crne boje s bijelim slovima na lijevoj nogavici, na rukama je imao crne rukavice, dok je u lijevoj ruci nosio bijelu vrećicu.

Iz PU zagrebačke mole da sve korisne informacije dojavite u o  najbližu policijsku postaju ili  na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr

Foto: PU Zagrebačka

Komentara 6

PU
puntar13
14:41 11.06.2019.

Ovaj isti Ivo Karlović.

KO
komar64
17:04 10.06.2019.

Jesam...eno ga naslonio se na drvo.

DO
dopizdilomi
16:22 10.06.2019.

Više stotina. Ukoliko nije više od 1000 nikome ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije