Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi rokeri

Osam im je godina, imaju bend i u školi sviraju rock

17.06.2015., Zagreb -  Festival umjetnosti osnovnih skola grada Zagreba - Fus, odrzan je u dvoristu OS Dr. Ivan Merz. Prvi su nastupili clanovi benda Electric shock.   Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
18.06.2015.
u 13:21

Počeli su im praznici no oni ni za što ne bi propustili festival. Dvorište škole prva im je pozornica, a pljesak učenika - nagrada

Nastupom brojnih školskih, ali i učiteljskih bendova, projekcijom učeničkih filmova iz Froom radionice, čitanjem poezije, smijehom i zabavom u dvorištu Osnovne škole Dr. Ivan Merz održan je jučer prvi Festival umjetnosti osnovnih škola Grada Zagreba - FUŠ.

Iako su započeli praznici školarci, učenici od prvog do osmog razreda, nisu propustili sudjelovati u festivalu na kojem, kako su poručili organizatori, njeguju svoj umjetnički talent.

–Moj bend Elektro šok još uvijek nije poznat, ali bi mogao postati kada malo porastemo. Trenutno nas je sedam u bendu, a naš voditelj Mišo Bašić također nam pomaže u svirci – rekao je osmogodišnji Sven Ton.

Uz njegov, na pozornici su nastupili i članovi bendova Pepermint, Rock Star, Ljute papričice koji su osnovani kroz glazbene radionice u školi Ivan Merz.

–Nije nam bitno da bendovi najbolje zvuče već da kroz radionice prođe što više djece – rekao je organizator festivala i voditelj radionica Mišo Bašić.

Ravnatelj OŠ Dr. Ivan Merz Zvonko Piljek poručio je kako očekuje da će se na festivalu dogodine pridružiti i ostale zagrebačke škole. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije