Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na jednom mjestu

Novo izdanje besplatnog vodiča za studente u gradu s nizom savjeta

studenti
VL FOTO
16.10.2012.
u 08:00

Vodič će se dijeliti tijekom ovog tjedna u Studentskom centru, domovima i na svim fakultetima uključujući i privatne

Kako pronaći cimera, uštedjeti na već ionako limitiranom studentskom budžetu, pronaći studentski posao, sve o radnom vremenu menzi i tramvajskom prijevozu samo je dio informacija koji se može pronaći u novom besplatnom studentskom vodiču za sve studente u Zagrebu. To je već sedma godina da vodič izlazi, a 50 tisuća primjeraka, koliko se tiskalo, dijelit će se ovog tjedna u Studentskom centru, studentskim domovima i na većini zagrebačkih fakulteta, uključujući i privatne obrazovne institucije.

– Uz vodič dijelit će se i kuponi, primjerice, za jedan zagrebački fast food, pa za karting, teretane, Tuheljske toplice... A tu se nalaze i sve tvrtke koje imaju posebne ponude za studente ili popuste uz korištenje iksice – objašnjava Bojan Bernik, idejni začetnik besplatnog studentskog vodiča.

Vodič je džepnog formata, a u njemu su i savjeti kako se prijaviti za tzv. case study competition na kojima se može zaraditi i do deset tisuća kuna.

– Na takvim natjecanjima razvija se i poduzetnički duh, a sve o njima može se vidjeti u vodiču – objašnjava Bernik.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doktorica
08:55 16.10.2012.

bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije