Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TATJANA HOLJEVAC:

'Novac za dovršenje Sveučilišne bolnice iz natječaja EU'

sveučilišna bolnica (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/9
04.04.2013.
u 14:25

Zagreb ne smije propustiti tu šansu, mora što hitnije izraditi projektnu dokumentaciju, naglasila je Holjevac

Potpredsjednica Gradske skupštine i čelnica Zagrebačke nezavisne liste Tatjana Holjevac danas je obišla devastirani kompleks Sveučilišne bolnice u Blatu.

- Situacija u Sveučilišnoj bolnici je danas gora nego što je bila. Bolnica nije samo propala zbog nebrige i nemara, nego je i strahovito devastirana iako u njoj postoji čuvarska služba. Grijeh je ostavititi ovu bolnicu da ovako propada. Zagrepčanima treba ova bolnica i za njen potpuni dovršetak bit će potrebno uložiti još oko 200 milijuna eura – izjavila je Tatjana Holjevac, poručivši kako će se ZNL snažno zalagati da se bolnica dovrši.

Objekt bi, prema viziji ZNL-a, trebao imati trojnu funkciju - bit će bolnica, hospicij i terme. Novac za dovršenje trebao bi biti prikupljen na natječaju Europske unije koji će biti otvoren u srpnju.

- Zagreb ne smije propustiti tu šansu, mora što hitnije izraditi projektnu dokumentaciju te se prijaviti na spomenuti natječaj i završiti ovu bolnicu. Nemojmo zaboraviti kako će u ovoj bolnici, kada se dovrši, posao naći gotovo tri tisuće ljudi. To nije mala stvar u ovim teškim vremenima - zaključila je Tatjana Holjevac.

>> Sveučilišna bolnica postala meta kradljivaca željeza

>> U Blatu se više ne planiraju toplice, nego tehnološki park

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije