Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodoopskrba i odvodnja

Na Pantovčaku pukao cjevovod, stanari pod Sljemenom bez vode

cijev
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
27.02.2015.
u 19:50

Sve raspoložive snage Vodoopskrbe i odvodnje na terenu su i uklanjaju kvar koji je velik

Sve raspoložive cisterne koje Vodoopskrba i odvodnja (ViO) ima u svojem vlasništvu danas cijeli dan kruže Ulicom Pantovčak, Gornjim Prekrižjem, Demercovom, Kršinićevom, Voukovom, Goljakom, Hercegovačkom, Istarskom, dijelom Pavlinovićeve i Bulatovom.

– U jutarnjim satima, oko 10.30 sati, pukao je magistralni cjevovod u Ulici Pantovčak i bili smo prisiljeni privremeno isključiti cjevovod iz sustava. Pobrinuli smo se da stanovnicima barem ne nedostaje pitke vode – rekla je Ana Glavan iz ViO. Najviše su pažnje posvetili dječjem vrtiću Pantovčak, a tijekom dana bez vode su ostale i Jadranska i Bosanska ulica, Ulica Višnjica i Andrijevićeva.

– Nismo upućeni koliko je točno stanovnika provelo dan bez vode. No građanima hvala na razumijevanju i strpljenju – rekli su iz ViO, te dodali da su sve njihove raspoložive snage na terenu te da uklanjaju kvar koji je velik.

U 19 sati vodu su isključili i potrošačima u ulicama Šestinski Trg, Mlinovi, Šestinski vijenac, Šestinski Kraljevac, Kecerini, Somuni, Kelkovići, Šušnjevac, Bolteki, Mitaki, Kraljevec, Potočani, Gorjani, Lovćenska, Durmitorska, Dedići, Kulmerska, Šestinski vrh, Gramača, Ive Serdara.

Komentara 3

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
20:38 27.02.2015.

Ja sam isto podsljemeska zona al hvala bogu ima vode ,a brinu me dvori od gazde hrvatske oni dvori kulmirovi kak li al ima jane izvorske po sedam kuna litra i pol kaj ju crpi iz izvora mos mislit ,all jana je zakon samo kaj nema k plus pa jos pahuljice kojevsu povucene s tezista al vecernji ni slova o tom zdravom proizvodu

DU
Deleted user
13:17 28.02.2015.

Netko se zaigrao tlakovima . Sad ce price o trosnim cjevovodima i potrebama za skupim rekonstrukcijama. Ocito si neki zele osigurati lijepe otpremnine za mirovinu .Aqua :) Aqua :)

TA
tamanitelj
15:36 01.03.2015.

Ja ruzumio da je opet nešto puklo kod Milovanovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije