Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Lovac nastrijelio kolegu u okolici Zagreba

lovci
Arhivska fotografija
07.11.2011.
u 13:02

Ranjenom lovcu liječnička pomoć pružena je u Klinici za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen

U Novom Zagrebu na lovnom području Lane tijekom jučerašnjeg organiziranog lova na divljač nepoznati lovac ispalio je hitac iz lovačke puške koji je u svojoj putanji ranio 21-godišnjeg lovca. Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, javljaju iz PUZ-a.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DR
drug
13:18 07.11.2011.

Dobra stara komunistička tradicija

DE
detour
14:57 07.11.2011.

dakle, nedaj boze da odes u setnju malo zabacenijim dijelovima novog zagreba jer te neka budala moze upucat buduci da je lov legalan NA PODRUCJU grada.

CH
chemica
19:32 07.11.2011.

Je, prošeći malo po Dubravi, onaj dio uz potok Trnavu kada krene \"eskadron smrti\" doseljenika s Kosova naoružan malokalibarskim puškama. Vidi prepelicu! Bum, bum, bum. Vidi fazana! Bum, bum, bum. Vidi psa...ili mačku...To im dođe kao \"krupna divljač\". Jadne životinje. Dvjesto metara od kuća? Ha, ha, ha. Dobra šala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije