Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komunalne akcije

Istražili smo: Kolike budžete imaju zagrebačke četvrti i na što se ove godine planira trošiti?

15.04.2022.
u 12:28

Uredit će parkiralište kod Mamutice, Donji grad dobiva stroj za čišćenje grafita, Kupinečki Kraljevec street workout...

Komentara 5

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
12:42 15.04.2022.

Lako za "budžete" nego koliki im je PRORAČUN !?

MK
MKGRA
17:47 15.04.2022.

Zašto vam je to premium članak ?

PR
protuudar
12:51 15.04.2022.

Ma kakvi budžeti!?Zapadno od Črnomerca još samo Bog nije rekao laku noć!! Neuređeni nogostupi po kojim raste trava, davno izraubana prometna infrastruktura i šleperi koji lome asfalt, gužve i čepovi prema Škorpikovoj, ljepotica cementara, rupe i ulegnuća po asfaltu koji je trebao davno biti mijenjan, previše zgrada koje se rade bez parkinga pa su javni krcati automobilima, djelatnici čistoće koji isprazne kantu za smeće i odu dalje da ne pometu ulice ni parkinge, totalni kaos. Nitko taj dio grada ne gleda svojim a sve se naplaćuje? Nema tu pomoći, nemar i nebriga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?