Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitne situacije

Kaliniću još jedan mandat: Ostao sam zbog krize

Marko Prpić/PIXSELL
04.05.2020.
u 14:26

U rujnu 2018., kada je bio otprilike na polovici prethodnog mandata, Pavle Kalinić rekao je da ured treba prepustiti mlađoj ekipi

Novi je mandat dobio, ali hoće li ga odraditi do kraja, nije posve sigurno. Pavle Kalinić 27. je travnja rješenjem o imenovanju koje je potpisao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić još jednom postao pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, a s obzirom na to da je u rujnu 2018., kada je bio otprilike na polovici prethodnog mandata, kazao kako ga treba prepustiti mlađoj ekipi, pitali smo ga kako to da je ipak odlučio ostati na njegovu čelu.

– Planirao sam otići, predavati na fakultetu, ali bilo bi suludo da odem sad, usred krize. Kad se situacija smiri, onda ću se povući – kazao nam je jučer Kalinić, koji bi, ostane li ipak još jedan čitav mandat u hitnim situacijama, u tome uredu mogao dočekati i mirovinu jer će mu za četiri godine biti točno 65. Sumnja, međutim, dodao je, da će se dogoditi.

– Smatram da sam prestar za to radno mjesto i da na njega treba doći netko tko ima između 30 i 40 godina, maksimalno 45. Mora doći mlađa ekipa, ja mogu davati savjete. Da se pojavljujem na ulici i guram ili nešto drugo radim, mislim da je to, s obzirom na boju moje kose, prošlo svršeno vrijeme – obrazložio je kad je 2018. najavio da mu je u tijeku zadnji mandat.     

Ključne riječi

Komentara 5

CH
che9
12:32 05.05.2020.

strašno!!!! opet moramo gledati tu 5xl glavinu!!!

2X
2Xgeneral
04:56 05.05.2020.

čini se d aje kalinićiju hitn asituacija što mu svaki mjesec kapne 34 tisuće kunića na račun a zbogom pameti i dnevna kavica u centru za vrijeme radnog vremena. ( obilazak terena kako bi se mogl odejstvovati protiv razno raznih ugroza

TK
Ten-kre
09:10 05.05.2020.

Kaliniću, gdje su novci iz proračuna za hitne situacije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije