Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD PONEDJELJKA POČINJE ODMORKO

Idealna prilika za zagrebačke klince: Besplatno plivanje, vožnja kanuom...

Klizalište Šalata
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/2
28.12.2019.
u 17:05

Klizališta na Šalati i Velesajmu do 10. siječnja organiziraju besplatno klizanje za sve učenike

Da i ovi školski praznici zagrebačkim đacima prođu uz više rekreacije, a manje vremena pred računalom, pobrinuo se Školski sportski savez Grada Zagreba koji od ponedjeljka organizira zimski Odmorko.

Besplatan je za sve učenike osnovnih i srednjih škola uz predočenje iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Zagreb, a koliko će točno trajati i koje su im aktivnosti na raspolaganju, može se provjeriti na interaktivnoj karti koja se nalazi na web-stranici Saveza. Tako će na zimskom plivalištu Mladost učenici moći voziti kajak i kanu te usavršavati svoje tehnike plivanja, a razgibavat će se moći i u bazenima Utrina, Jelkovec i Svetice.

U sklopu Odmorka organizirano je i kuglanje, i to do četvrtka u kuglanama Grmošćica i Pongračevo, odnosno petka u kuglanama Zagreb u Kranjčevićevoj i Ponikve. Dom sportova također je do petka otvoren kao dio Odmorka. Zagrebački taekwondo i boksački savezi tamo nude poduke u tim borilačkim vještinama, a učenici viših razreda mogu se okušati u streljaštvu.

Klizališta na Šalati i Velesajmu do 10. siječnja organiziraju besplatno klizanje, a i ove će se godine, kao i dosad, provesti sedmodnevna škola skijanja u austrijskom Gerlitzenu

Komentara 2

TK
Ten-kre
13:21 29.12.2019.

Besplatno? Pa sve je to plaćeno i preplaćeno novcem njihovih roditelja.

DO
doktorica
17:40 29.12.2019.

ništa nije besplatno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije