Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO DOBRA METODA

Tata otkrio fantastičan način kako se odmoriti i istovremeno animirati klince

Foto: GettyImages
1/3
26.12.2019.
u 17:15

Mama Monika iz Colorada objeručke je prihvatila ideju svojeg supruga da klinci budu s njim dok je ona u kupnji hrane. Vratila se kući i otkrila zašto je on  bio i više nego voljan.

Animiranje većeg broja klinaca može biti iscrpljujuće za sve ukućane, međutim jedan tata pokazao je kako se istovremeno može 'zaposliti' malene i malo se odmoriti . Mama Monika iz Colorada objeručke je prihvatila ideju svojeg supruga da klinci budu s njim dok je ona u nabavci hrane. Vratila se kući i otkrila zašto je on bio i više nego voljan. 

Kako je otkrila na Facebooku, poprilično je uvjerena da je on najpametniji čovjek kojeg je ikad upoznala. 

- Natjerao ih je da oni rade realistični portret njega dok im on pozira, odnosno drijema. Pobjednik dobiva čokoladu, no budimo iskreni on je taj koji je pobijedio. Bravo, Michael, bravo! 

 

Post je postao vrlo popularan s drugim roditeljima, te je u vrlo kratkom roku prikupio izuzetno veliki broj lajkova i komentara oduševljenih roditelja, piše The Mirror. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije