Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEKSANDRA LJUBA

Glasnogovornica PUZ-a nakon četiri godine rada odlazi u MUP

Aleksandra Ljuba
Pixsell
12.04.2010.
u 20:47

Aleksandra Ljuba, dosadašnja glasnogovornica zagrebačke policije, i njezina suradnica Marina Mandić, premještene su u Odjel za odnose s javnošću MUP-a.

ZAGREB - Aleksandra Ljuba, dosadašnja glasnogovornica zagrebačke policije, i njezina suradnica Marina Mandić, kako je potvrdio glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova, Krunoslav Borovec, više neće obnašati tu dužnost.

Aleksandra Ljuba, koja je posao glasnogovornice policijske uprave zagrebačke preuzela prije više od četiri godine odlazi, zajedno s Mandićevom, u Ministarstvo što je veliko priznanje za dosadašnji rad.

Ljuba i Mandić, koje su bile na usluzi javnosti i medijima premještene su u Odjel za odnose s javnošću MUP-a, a mjesto v. d. glasnogovornice zagrebačke policije do daljnjeg će preuzeti Ljubina dosadašnja suradnica Jelena Bikić.

Komentara 1

DO
doktorica
09:08 13.04.2010.

Možda i nauči hrvatski jezik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije