Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrok nije poznat

Eksplodirala bačva pa izbio požar u Sloboštini: 'Unutra jako smrdi'

05.06.2019.
u 15:54

Nakon očevida biti će poznat sadržaj bačvi čije je zbrinjavanje u tijeku, kao i točan uzrok požara.

Usred bijela dana u Sloboštini, na adresi Oreškovićeva 1, izbio je požar koji je brzo ugašen. Prema prvim informacijama, nakon požara uočeno je pet bačvi, od kojih je jedna eksplodirala.

Na terenu se nalaze Policijska uprava zagrebačka, Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping i Ured za upravljanje u hitnim situacijama te tri vatrogasna kamiona. Nakon očevida bit će poznat sadržaj bačvi čije je zbrinjavanje u tijeku, kao i točan uzrok požara.

- Još ne znamo što se točno dogodilo, unutra jako smrdi - poručio je zaposlenik Zavoda za toksikologiju.

Ključne riječi

Komentara 7

LU
lukathereem
16:30 05.06.2019.

Ko da je septička eksplodirala smrdi

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
20:14 05.06.2019.

Hahahaha, na terenu su Policijska uprava zagrebačka, Ured za reagovanje u hitnim situacijama, tri kamiona vatrogasaca, Zavod za toksikologiju, Zavod protiv drogića, mjesna samouprava, tete iz vrtića, susjedi i nekoliko tisuća stanovnika, a - sve oko pet bačvi. Uzrok požara, nepoznat, - počinitelji u bijegu ili u lokalnoj birtiji, krepavaju od smijeha. A koliko ovakva predstava i akcija specijalnih postrojbi neradnika košta bedaste purgere i purgerice koji prodaju grincege na Dolcu?

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
20:22 05.06.2019.

Zabrani sine Milutine. Crveni kartoni su samo potvrda, da ove novine nisu novine, nego ispostava. Lijep i ugodan dan u zimskom snu novinarstva na proračunu, bez ideje i morala. Ajde treči, da ne moram biti tu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije