Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čađavi tramvaj

Dim iz ZET-ovog prometala uznemirio putnike: "Užasno je smrdjelo, nikad to nisam doživio"

15.09.2023.
u 23:45

Putnike je u Savskoj kod Mex Cantine uznemirio dim sa stropa, no vozač je vrlo brzo sanirao kvar pa nije bilo potrebe za intervencijom vatrogasaca, a promet je brzo normaliziran

Putnike u ZET-ovom tramvaju na putu prema Savskom mostu u petak uvečer iznenadio je miris paljevine i gusti dim koji je sukljao sa stropa. Na tramvajskoj stanici kod restorana Mex Cantina zadimljeno ZET-ovo prometalo preplašilo je putnike koji su ga odmah napustili. 

–Prvo se osjetio miris kako nešto gori, potom smo svi izletjeli vani. Vozač je pozvao sve ostale koji nisu izašli da izađu i pozvao vatrogasce - rekla je jedna putnica. Igor, jedan od njezinih suputnika, prvi je alarmirao vozača te mu pomogao da se domogne aparata za gašenje požara. 

–Užasno je smrdjelo, vidio sam dim pa sam se obratio vozaču, ništa posebno, ali nikad ovako nešto nisam doživio u javnom prijevozu - kazao je.  

 ZET-ov vozač vrlo je brzo sanirao problem stoga nije bilo potrebe za intervencijom vatrogasaca, a promet se vrlo brzo normalizirao. Ovo nije prvi puta da se vozilo ZET-a dimi dok prevozi putnike. U posljednjih pola godine zabilježeno je nekoliko takvih slučajeva. 

U sindikatima ZET-a već neko vrijeme upozoravaju na problem dotrajalog voznog parka koji će djelomično riješiti u javnosti kritizirana odluka da se nabave rabljeni tramvaji iz Njemačke koji bi uskoro trebali početi prometati zagrebačkim ulicama. 


 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Jopa
Jopa
08:12 16.09.2023.

Oni to ne možemo..🤓.mogu I ja stedjeti tako da ne plaćam, ne serivisiram, ne kupujem rezervne dijelove...ovi će čak biti štetniji od onog sinonima korupcije prije njih.

ZP
Zabranjen pristup
07:49 16.09.2023.

Toma pali smece

EZ
ezer
10:38 16.09.2023.

Ovo se njemačkoj tehnologiji neće događati samo me strah za kočnice i moguće izlijetanje sa tračnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije